Tipologies - 1894 llibres

Ordenar

Un palau de Barcelona.Història del Palau Savassona, seu de l'Ateneu Barcelonès.

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l...

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l'espai que allotja des de fa més de cent anys la institució de l'Ateneu Barcelonès. Amb una mirada experta i afectiva, Mateu Barba, arquitecte que ha format part de l'equip que ha fet la darrera remodelació d'aquest edifici emblemàtic, proposa una aproximació inèdita, partint dels canvis físics -les parets, les escales, les pintures d'El Vigatà, d'un valor incalculable i que el temps no sempre ha respectat.

.

Cost sense IVA : 17.31 €
Cost soci 16.44 €

Masies de Catalunya que cal conèixer

Text en castellà

Cada regió tant d ' Europa com de qualsevol altre indret de l ' univers, es dintingeixen de la veïna ben sovint més per l ' arquitectura mal anomenada " popular " que per les formes arquitectòniques principals, que sovint són més internacionals. L ' arquitectura vernacular és més arrelada a la microrealitat de cada parcel·la de terreny, de cada grup humà.La iniciativa que ha portat al present llibre no únicament és lloable per les síntesis de presentació clarament estructurades amb què el lector es podrà apropar a una realitat poc coneguda, les masies, sinó que a més ens ofereix un veritable catàleg que recull un gran nombre d ' edificis. Serà útil per a qui vulgui viatjar per Catalunya i també per a aquell que vulgui descobrir que la masia que sempre ha conegut al seu poble és digna de respecte, és un veritable monument.

280 p.; 22x18.5x2 cm; 809 g; cartoné
.

Cost sense IVA : 22.12 €
Cost soci 21.01 €

Contemporary Japanese Architecture: Tracing the Next Generation

Contemporary Japanese Architecture presents a clear and comprehensive...

Contemporary Japanese Architecture presents a clear and comprehensive overview of the historical and cultural framework that informs the work of all Japanese architects, as an introduction to an in-depth investigation of the challenges now occupying the contemporary designers who will be the leaders of the next generation.

.

Cost sense IVA : 40.87 €
Cost soci 38.83 €

Le Palais de Justice de Strasbourg : Garcés-De Seta-Bonet Architectes et SVC Architectes

A Strasbourg, au coeur du quartier impérial de la Neustadt, le palais...

A Strasbourg, au coeur du quartier impérial de la Neustadt, le palais de justice, qui abrite aujourd'hui le tribunal de grande instance, constitue un modèle d'architecture allemande de la fin du XIXe siècle. De 2014 à 2016, ce magnifique palais, patrimoine inscrit au titre des monuments historiques, a fait l'objet d'une importante rénovation-réhabilitation conduite par l'agence espagnole Garcés - de Seta - Bonet Architectes et SVC Architectes.

.

Cost sense IVA : 12.4 €
Cost soci 11.78 €

La casa de cós al Maresme.Habitatge,arquitectura i construcció.

Fins a l'arribada de les noves tècniques constructives de mitjans seg...

Fins a l'arribada de les noves tècniques constructives de mitjans segle XX, la casa de cós es va erigir com l'element arquitectònic més habitual a les viles maresmenques. La utilització de materials propers al lloc de construcció i el saber fer dels artesans van propiciar aquest model d'èxit.Antoni Paricio ha aconseguit bastir un llibre que sintetitza tot el coneixement elaborat a través de segles amb l'objectiu de preservar el llegat arquitectònic i històric dels nostres pobles i ciutats. Així, a través de les pàgines d'aquest volum, es podrà conèixer les tècniques constructives i de restauració d'unes cases que ja formen part del nostre patrimoni.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

L'interiorisme comercial com a patrimoni.

L'interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món...

L'interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món del disseny és un exercici de recerca, a manera d'aportació documental i d'exemple de mirada històrica sobre els interiors comercials moderns ja desapareguts a Barcelona.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Case study houses: The complete CSH program 1945-1966

El programa Case Study House (1945-1966) va ser un esdeveniment excep...

El programa Case Study House (1945-1966) va ser un esdeveniment excepcional i innovador en la història de l'arquitectura nord-americana i segueix sent fins avui únic. El programa, que es va concentrar en l'àrea de Los Angeles i supervisar el disseny de 36 prototips d'habitatge, va tractar de fer plans disponibles per a residències modernes que podrien construir senzilla ia bon preu durant l'auge de la construcció de postguerra.

TASCHEN t'ofereix una retrospectiva monumental de tot el programa amb la documentació completa, fotografies brillants de l'època i per les cases encara en existència, fotos contemporànies, així com amplis plànols de planta i sketches.440 p: ... Fot, il, plantes i seccions, 33 x 26 cm, tapa duraText en Anglès, Francès i alemany
.

Cost sense IVA : 48.07 €
Cost soci 45.67 €

Edificios clave del siglo XXI: plantas, secciones y alzados

Col·lecció de 95 edificis del segle XXI, entre els que es troben treb...

Text en castellà

Col·lecció de 95 edificis del segle XXI, entre els que es troben treballs de famosos arquitectes com Renzo Piano, Foster + Partners, OMA, Gehry Partners, Zaha Hadid, aixó com projectes de nous talents com Jaime Fobert o Sou Fujimoto.239 p.: il., fot., plantes i seccions; 29x25 ; rústica

.

Cost sense IVA : 26.92 €
Cost soci 36.54 €

How to analyze and evaluate mat-housing

Este libro reinterpreta el concepto y la práctica del mat-building, l...

Este libro reinterpreta el concepto y la práctica del mat-building, lo visibiliza, lo ordena y le otorga actualidad.

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

La habitación.Más allà de la sala de estar

És habitual que en els llibres de teoria i història de l'arquitectura...

És habitual que en els llibres de teoria i història de l'arquitectura dels habitatges apareguin representades únicament per les seves sales d'estar, deixant de banda la resta d'habitacions. Sembla que, malgrat el seu major nombre, el dormitori no tingués cap transcendència en un habitatge. Senzillament no pensa en ell. El predomini de la sala d'estar sobre qualsevol altre tipus d'estada limita el potencial que podria tenir l'habitatge contemporani.

.

Cost sense IVA : 14.33 €
Cost soci 13.61 €

Arquitectura bioclimática en un entorno sostenible

Un llibre que aprofundeix sobre el món de la construcció bioclimàtica...

Un llibre que aprofundeix sobre el món de la construcció bioclimàtica a través dels conceptes i la teoria, però també amb la precisió dels càlculs i la demostració dels exemples. 443 p.: gràf., fot.; 26 x 21 cm; rústica

Text en castellà
.

Cost sense IVA : 38.46 €
Cost soci 36.54 €

Casas junto al mar

En aquesta obra es mostren múltiples exemples d'habitatges dissenyade...

Text en català / anglès / francès / alemany.

En aquesta obra es mostren múltiples exemples d'habitatges dissenyades prop de l'aigua i en molt diversos enclavaments de tot món. També es mostren les múltiples solucions d'adaptació als entorns com el dels propers amb l'aigua.

491 pàg .: fot., Col., Plantes i seccions; 32 x 28 cm .; tapa dura
.

Cost sense IVA : 38.46 €
Cost soci 36.54 €

Buena vida, La: visita guiada a las casas de la modernidad

Estudia la relació que existeix entre les formes de viure, les difere...

Estudia la relació que existeix entre les formes de viure, les diferents maneres de veure el pensament contemporani i les formes de la casa, de projectar-la i, sobretot, d'habitar-la, d'apropiar-se de l'espai privat i, per extensió, de l'espai públic. Proposa al lector visitar set cases fantàstiques, creades al llarg del s XX. 207 p.: il·: fot.; 21x17 cm; rústica

Existeix l'edició en anglès, ISBN 84-252-1830-6
.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €

Light Earth Building

The publication presents the use of the "old" building material earth...

Text en Anglès

The publication presents the use of the "old" building material earth comprehensively and modernly, and contains many practical tips about simplifying designs as well as using prefabricated clay materials in the contemporary construction process. The selected project examples show the diversity of this building material, and the self-build projects demonstrate the beauty of working with lightweight earth using your own hands.311 pp.: fot., col.; 24 x 17 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 52.11 €
Cost soci 49.49 €
Cost sense IVA : 85.79 €
Cost soci 81.5 €

Next Collective Housing in progress

Text a Castellà-Anglès335 p.: Fot., Col., Plantes i seccions; 17 x 24 cm, rústica
.

Cost sense IVA : 37.5 €
Cost soci 35.63 €

"La Cuisine", Centre d'Art et de Design. Château de Negrepelisse.Conception et Construction

Monografia d'aquesta obra del prestigiós desppatx RCR. Text en francè...

Monografia d'aquesta obra del prestigiós desppatx RCR. Text en francès.

48 p.: Fot, color .; 27x23 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 13.46 €
Cost soci 12.79 €

The Box: Architectural Solutions with Containers

Els projectes seleccionats per a aquest volum reflecteixen la gran va...

Els projectes seleccionats per a aquest volum reflecteixen la gran varietat de l'encara jove sector de l'arquitectura de contenidors i mostren l'enorme potencial creatiu inherent a aquest element de construcció universal.

º192 p.: Fot, color .; plantes i Seccions; 24x29 cm.; duramàter tapes
.

Cost sense IVA : 58.32 €
Cost soci 55.4 €

New prefab: Arquitectura prefabricada

A través de vint projectes de tipologies diverses, New Prefab mostra ...

Text en castellà

A través de vint projectes de tipologies diverses, New Prefab mostra els grans avenços aconseguits en construccions prefabricades durant l'últim lustre. Aquest llibre recull una àmplia varietat de solucions que abasten des de propostes clàssiques com l'ús d'estructures i tancaments de fusta fins apostes més experimentals i innovadores com l'ús de nous sistemes de tall de la fusta, d'estructures de formigó prefabricades i tecnologia avançada.

191 p.: fot., plantes i seccions;; 27 x 25 cm; tapa dura
.

Cost sense IVA : 33.6 €
Cost soci 31.92 €

Arquitectura y clima: manual de diseño bioclimático para arquitectos y urbanistas

Aquest llibre constitueix un element de referència clau per aquells a...

Aquest llibre constitueix un element de referència clau per aquells arquitectes i urbanistes interessats en les qüestions medioambientals. El llibre es desenvolupa en tres parts: el clima en relació amb l'home, l'interpretació de les accions del clima en clau arquitectònica, i l'aplicació d'aquest en l'arquitectura i l'urbanisme.

.

Cost sense IVA : 33.65 €
Cost soci 31.97 €

Bioconstrucción: cómo crear espacios saludables, ecológicos y armoniosos

Ángel Martínez és un dels més reconeguts arquitectes dels nostres die...

Ángel Martínez és un dels més reconeguts arquitectes dels nostres dies en l'àmbit de la construcció més respectuosa amb la salut i el medi ambient, i l'experimentat equip en el qual desenvolupa el seu treball des de fa més de vint anys.

400 p .: fot., Color; 24x17 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 32.69 €
Cost soci 31.06 €

Qué es la arquitectura vernacular? Historia y concepto de un patrimonio cultural específico.

Popular, tradicional o vernácula son algunas de las denominaciones em...

Popular, tradicional o vernácula son algunas de las denominaciones empleadas para referimos a una arquitectura que ocupa hoy un lugar propio en nuestro Patrimonio Cultural. Sin embargo, a pesar de este interés y de la extensa investigación acumulada en nuestro contexto europeo sobre sus expresiones materiales, una reflexión detenida revela que adolece de una falta de conceptualización clara y coherente.

.

Cost sense IVA : 18.99 €
Cost soci 18.05 €

Contemporary japanese houses, 1985-2005

Catàleg publicat amb motiu de l'exposició que ens ofereix una exhaust...

Text en japonès i anglès

Catàleg publicat amb motiu de l'exposició que ens ofereix una exhaustiva mostra de cases japoneses construïdes entre els anys 1985 i 2005. Hiroshi Hara, Jun Aoki, Tadao Ando i Kengo Kuma són alguns dels arquitectes que les han dissenyat. 497 p.: plànols, fot.; 25x19 cm; rústica

.

Cost sense IVA : 57.83 €
Cost soci 54.94 €

City Houses

Contiene el trabajo de los arquitectos más audazes que crean belleza,...

Contiene el trabajo de los arquitectos más audazes que crean belleza, serenidad y confort en medio de una ciudad. Textos en inglés, aleman, francés y español.492 p.; fot., color; plantes i seccions;25x22 cm; tapa dura
.

Cost sense IVA : 19.18 €
Cost soci 18.22 €