Ciutats i espai públic - 547 llibres

Ordenar

LA BERLIN DE PIEDRA.HISTORIA DE LA MAYOR CIUDAD DE CASERONES DE ALQUILER

Obra de WERNER HEGEMANN. Amb prefaci de Christiane C. Collins i epíle...

Obra de WERNER HEGEMANN. Amb prefaci de Christiane C. Collins i epíleg de Walter Benjamin.LA BERLÍN DE PIEDRA es tracta de la versió en castellà de l'obra de Werner Hegemann sobre la ciutat de Berlín que va ser publicada originalment el 1930. El llibre és un clàssic de l'urbanisme modern que mai havía estat traduït en llengua castellana.

.

Cost sense IVA : 24.96 €
Cost soci 23.71 €
Cost sense IVA : 0.0 €
Cost soci 0.0 €
Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €

La Barcelona de Cerdà. La càbala i la ocnstrucció de l'Eixample.

Posa en context aquesta gran figura de la nostra història i ens intro...

Posa en context aquesta gran figura de la nostra història i ens introdueix en el sorprenent imaginari de l'enginyer.

.

Cost sense IVA : 22.98 €
Cost soci 21.83 €

Cartografia de la Ciudad Capitalista

En este trabajo colectivo están recogidos los estudios de nueve ciuda...

En este trabajo colectivo están recogidos los estudios de nueve ciudades del Estado español. Las orientaciones de los análisis de estas ciudades se centran por un lado en cuestiones vinculadas a los medios de producción y a la gestión del territorio en relación con estos, como sucede en los casos de Mallorca y Murcia; y por otro, en la reconversión de la ciudad en ciudades turísticas y la potenciación de la marca ciudad, como en las ciudades de Barcelona y Granada.

.

Cost sense IVA : 14.42 €
Cost soci 13.7 €

Un Sociologo Urbano a Contracorriente

Los temas centrales de la obra del sociólogo urbano francés Jean-Pier...

Los temas centrales de la obra del sociólogo urbano francés Jean-Pierre Garnier son la urbanización capitalista, sus consecuencias socioespaciales y el papel que han jugado los técnicos e intelectuales especializados en lo urbano para justificar las políticas y las transformaciones territoriales y urbanas.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

Public chance, The: nuevos paisajes urbanos = new urban landscapes

Anàlisi visual de 30 pisatges urbans situats en diferents escenaris. ...

Text en castellà i anglès

Anàlisi visual de 30 pisatges urbans situats en diferents escenaris. Els projectes s'agrupen segons l'escenari d'origen com són zones industrials, buits perifèrics o infrastructures. De la comparació entre els diferents projectes han sorgit 20 estratègies, que s'exposen al llarg del llibre. Text en anglès i castellà.

419 p.: il., fot., plantes i seccions; 33x24 cm; tapa dura

.

Cost sense IVA : 62.5 €
Cost soci 59.38 €

Naturban: Barcelona's Natural Park, a rediscovered relation

AQUESTA Publicació Recull i posa amb bany Valor l'ESFORÇ de Tots i ca...

AQUESTA Publicació Recull i posa amb bany Valor l'ESFORÇ de Tots i cadascún dels 111 Projectes presentats al Concurs de les Portes deCollserola, Iniciat per l'Ajuntament de Barcelona L'any 2011, i EXPOSA qüestionsclau per a la futura renaturalització de la ciutat. Les Propostes recollides en AQUEST volum, aixi com els Aportacions de diferents experts, són una Contribució al debat de la relació qualit Entre medi urbà i Medi a la Metròpoli Contemporània natural. Text en català.

436 p.: Il, color .; plantes i Seccions; 31,5x24 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 33.65 €
Cost soci 31.96 €
Cost sense IVA : 36.06 €
Cost soci 34.26 €

MUERTE Y VIDA DE LAS GRANDES CIUDADES

Cinquanta anys després de la seva publicació, és segons el New York T...

Cinquanta anys després de la seva publicació, és segons el New York Times, 'probablement el llibre més influent en la història de la planificació urbana'.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

Barcelona: Monumental guide

Arquitectes de la importància d'Antoni Moragas, José Antonio Coderch,...

Arquitectes de la importància d'Antoni Moragas, José Antonio Coderch, Rafael Moneo, Josep Lluís Sert, Sixt Illescas, Germán Rodríguez Arias, Josep Torres i Clavé, modernistes com Lluís Domènech i Montaner i Antoni Gaudí, han creat una arquitectura singular, que és un dels majors atractius turístics de la ciutat. Textos en castellà i anglès.

266 p .: fot., Color; 20x15 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 19.13 €
Cost soci 18.17 €

La U Urbana

Segons l'Arquitecte Jordi Farrando,aquest és un llibre que suposa una...

Text en Català

Segons l'Arquitecte Jordi Farrando,aquest és un llibre que suposa una aproximació als carrers de Barcelona i als seus elements urbans des d'una òptica plural.Nascut per iniciativa del Foment de les Arts i del Disseny(FAD) i de l'Ajuntament de Barcelona,ha incorporat en el seu procés de redacció un nombrós grup de persones procedents dels camps més diversos:urbanitas,arquitectes,dissenyadors,productors de mobiliari urbà,comerciants,psicòlegs,artistes,veins,etc...417 p.:fot.,col.,plantes i seccions;CD;31 x 22.5 cm;tapa dura
.

Cost sense IVA : 57.69 €
Cost soci 54.81 €

La imagen de la ciudad

Publicat originàriament en 1960, aquest llibre s'ha convertit en títo...

Publicat originàriament en 1960, aquest llibre s'ha convertit en títol de referència fonamental per entendre com es conforma la imatge de la ciutat i de quins instruments disposem a l'hora d'intervenir-hi. A través de la investigació de tres ciutats nord-americanes (Boston, Jersey City i dels Angeles).

203 pàg .: fot., B / n .; 24 x 16 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

The spaces between building

Gates and fences, sidewalks and driveways, alleys and parking lots?th...

text en angles

Gates and fences, sidewalks and driveways, alleys and parking lots?these ordinary features have an important architectural impact, influencing how a building relates to the spaces around it. As geographer Larry R. Ford argues, architectural histories and guidebooks tell us surprisingly little about the character of American cities because they concentrate on buildings taken out of context, buildings divorced from space. In The Spaces between Buildings, Ford focuses on the neg

.

Cost sense IVA : 41.33 €
Cost soci 39.26 €

The City as Resource

L'ús d'articles, projectes dels estudiants, i exemples, aquest llibre...

Text a Anglès

L'ús d'articles, projectes dels estudiants, i exemples, aquest llibre presenta mètodes i estratègies per al disseny de la ciutat com un recurs; que per tant li dóna un nou significat a la idea de la construcció sostenible.

.. 248 pp.: Fot, col, plantes Seccions i; 27 x 18 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 40.38 €
Cost soci 38.36 €

Rem Koolhaas: acerca de la ciudad

Rem Koolhaas és un dels grans pensadors i polemistes contemporanis so...

Rem Koolhaas és un dels grans pensadors i polemistes contemporanis sobre la ciutat. Aquest volum, però, recull quatre textos intermedis apareguts de forma dispersa que, sense centrar-se en cap ciutat en particular, recullen la visió general de Koolhaas sobre la mort de l'urbanisme modern i el naixement d'un nou urbanisme sense teoria ni arquitectes.

110 p .: b / n; 18x12 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €

Walking the city: Barcelona as an urban experience

Aquest llibre presenta un recorregut emocionant i colorit al Barcelon...

Aquest llibre presenta un recorregut emocionant i colorit al Barcelona i els seus barris. Escrit per especialistes reconeguts en l'arquitectura, l'urbanisme o la història de l'art, i amb base en un projecte d'ensenyament i investigació exportació-ted concedit i que utilitza la ciutat com una aula i laboratori-tori, el seu objectiu és aprofundir el seu coneixement sobre la ciutat, a través de visites com una manera d'acostar a l'arquitectura, l'urbanisme, la soci-gia i la història.

378 p.: Fot, color .; plantes i Seccions; 25x20,5 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 34.62 €
Cost soci 32.89 €

Toulouse: identité et partage du centre-ville

Recreant el vincle entre la ciutat i el riu és un dels principals eix...

Recreant el vincle entre la ciutat i el riu és un dels principals eixos de l'obra de Joan Busquets. Però no és l'únic: el flux del trànsit, noves perspectives sobre el patrimoni, l'equilibri dels minerals per la planta són altres eixos. És tot aquest treball - l'estat de la situació, l'estratègia i el projecte urbà - Joan Busquets ens mostra en aquest llibre.

184 p: ... la, Fot, Color; 23,5x23,5 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 32.0 €
Cost soci 30.4 €

Critical Files: The Barcelona Model 1973-2004

Este libro colectivo recoge y resume las aportaciones más importantes...

Este libro colectivo recoge y resume las aportaciones más importantes del grupo de investigación Arxiu crític model Barcelona, formado por profesores y estudiantes de máster y doctorado con la invitación a diversos expertos de las áreas de arquitectura e historia. Text en anglès294 p.:fot.,b/n.;25 x 19 cm.;rústic
.

Cost sense IVA : 28.85 €
Cost soci 27.41 €

Las Torres de Ciudad Satélite

The Ciudad Satélite towers, inaugurated in 1958, were built to signal...

Text en castella

The Ciudad Satélite towers, inaugurated in 1958, were built to signal a large-scale urban development in Mexico City, and were the product of a collaboration between Mathias Goeritz and Luis Barragán, who in turn were advised by Jesús Reyes Ferreira

.

Cost sense IVA : 33.65 €
Cost soci 31.97 €

Estudios de geografía urbana en tiempos de crisis

Este libro recoge las aportaciones presentadas y discutidas en el XII...

Este libro recoge las aportaciones presentadas y discutidas en el XII Coloquio y Trabajos de Campo del Grupo de Geografía Urbana de la Asociación de Geógrafos Españoles. Transcurridos más de siete años desde el estallido de la burbuja inmobiliaria y de la profunda crisis económica, la obra analiza el alcance de sus efectos en áreas urbanas españolas.

.

Cost sense IVA : 26.92 €
Cost soci 25.57 €

Historia y sus ciudades, La: Primera parte

Llibre que fa un repàs històric de l'urbanisme occidental des dels in...

Text en castellà

Llibre que fa un repàs històric de l'urbanisme occidental des dels inicis fins al segle XVIII. Mostra la història de les ciutats a travès de personatges, esdeveniments, pensament i guerres. Escrit per estudiants i professionals permet aprofundir en els temes mitjançant la cerca de les dades a les que el llibre introdueix.

349 p.: il., fot., b/n.; 24x18 cm; rústica

.

Cost sense IVA : 23.07 €
Cost soci 21.92 €

La ciudad de los ricos y la ciudad de los pobres

Tant per la seva extensió com pel seu provocador contingut, aquest no...

Tant per la seva extensió com pel seu provocador contingut, aquest nou i últim llibre de Bernardo Secchi constitueix un manifest mobilitzador de la consciència ciutadana i, molt especialment, de la de polítics i professionals amb majors responsabilitats en la construcció i gestió de les nostres ciutats.

94 p .: b / n; 20,5x13,5 cm .; rústica
.

Cost sense IVA : 11.54 €
Cost soci 10.96 €

WATER AND ASPHALT

Water and Asphalt, the latest volume in the UFO series, investigates ...

Text en angles

Water and Asphalt, the latest volume in the UFO series, investigates the metropolitan area of Venice with regard to the increasing separation of residential and industrial neighborhoods. It is based on an extensive research project at Venices Università IUAV on urban density and sprawl.

.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €