Aficions - 216 llibres

Ordenar

El lenguaje de las ciudades

El autor decodifica las fuerzas subyacentes que dan forma a nuestras ...

El autor decodifica las fuerzas subyacentes que dan forma a nuestras ciudades. Un libro que nos ayuda a comprender por qué a menudo nos sentimos más cómodos con nuestra identidad como barceloneses, londinenses, moscovitas o neoyorkinos que con nuestra identidad nacional.266 pp.: fot., b/n.; 24 x 15 cm.; tapa dura
.

Cost sense IVA : 19.13 €
Cost soci 18.17 €

El guardià invisible

Text en català

Gairebé vint-i-quatre hores després del descobriment del cos nu d'un adolescent sinistrament col·locat al marge del riu Baztan, s'estableix la connexió amb l'assassinat d'una altra noia un mes abans. La inspectora d'homicidis, Amaia Salazar, dirigirà una investigació que la portarà als escenaris on va néixer, d'on sempre havia volgut escapar, i haurà de lluitar en dos fronts: trobar l'assassí que està espantant tot el poble i resoldre els seus temors personals i familiars.

480 p.; 23x15 cm; 726 g; rústica con solapas
.

Cost sense IVA : 17.79 €
Cost soci 16.9 €

Després del terratrèmol

Text en català

El 1995, dos fets van transformar el paisatge físic i social del Japó: al gener, el terratrèmol de Kobe, que va destrossar milers de vides, i al març, l'atac amb gas enverinat al metro de Tòquio en hora punta. Arran d'aquestes dues tragèdies, Haruki Murakami va abandonar la seva vida a l'estranger i va tornar a casa perquè no podia desentendre's del patiment del seu país.El terratrèmol va motivar aquest recull de relats que teniu a les mans: sis històries que narren les vides trasbalsades d'uns personatges que s'enfronten amb esdeveniments tan surreals com creïbles i que lluiten per tirar endavant en una situació extrema. El terratrèmol mateix és el personatge més esfereïdor del llibre; apareix i desapareix de manera imperceptible però colpeix les vides d'aquests personatges desemparats. El mal terrible, visible a tot arreu, és en realitat menys extrem que el crit inconsolable d'una nació ferida per sempre, una experiència en la qual Murakami descobreix moltes veritats sobre la compassió, el coratge i la natura del sofriment humà.

160 p.; 23x15 cm; 246 g; rústica con solapas
.

Cost sense IVA : 16.35 €
Cost soci 15.53 €

Barcelona

¿Cuán cosmopolita, elegante, sutil, comprometida e influyente puede s...

¿Cuán cosmopolita, elegante, sutil, comprometida e influyente puede ser Barcelona? Cerca de 300 fotografías, desde el siglo XIX hasta la actualidad dan respuesta a esta pregunta, en un recorrido que muestra por qué Barcelona proyecta una imagen tan atractiva al mundo.

.

Cost sense IVA : 47.12 €
Cost soci 44.76 €
Cost sense IVA : 5.72 €
Cost soci 5.43 €
Cost sense IVA : 4.13 €
Cost soci 3.61 €

Làmina "Casa Batlló"

Casa Batlló de costat.

Casa Batlló de costat.

.

Cost sense IVA : 32.61 €
Cost soci 25.0 €

Barcelona supermodelo

Ciutat Vella desde 1979, cuando se celebraron las primeras elecciones...

text en castella

Ciutat Vella desde 1979, cuando se celebraron las primeras elecciones democráticas en España, hasta 2011, cuando, después de treinta y dos años en el gobierno municipal, el partido socialista perdió las elecciones. Se trata del relato de un proceso irrepetible construido a partir de las operaciones llevadas a cabo en el centro histórico de la ciudada nivel político, social y arquitectónico en un momento marcado por la inmigración, el turismo y la globalizació

.

Cost sense IVA : 23.08 €
Cost soci 21.93 €

Los no lugares

Los no lugares no existían en el pasado. Son espacios propiamente con...

Los no lugares no existían en el pasado. Son espacios propiamente contemporáneos de confluencia anónimos, donde personas en tránsito deben instalarse durante algún tiempo de espera, sea a la salida del avión, del tren o del metro que ha de llegar.

.

Cost sense IVA : 13.37 €
Cost soci 12.7 €
Cost sense IVA : 8.56 €
Cost soci 8.13 €

Barcelona 1910 postals de B. y P.

En els anys del tombant del 1910,Barcelona era una ciutat en plena eb...

En els anys del tombant del 1910,Barcelona era una ciutat en plena ebullició urbanística, amb l'obertura de noves avingudes dins de la trama medieval del centre històric i també d'expansió pels nous barris residencials de l'Eixample.Els barcelonins es trobaven a les portes d'un dels períodes de major creixement econòmic i, alhora, d'especulació política i urbana, coincidint amb la Primera Guerra Mundial. Les postals B. y P. mostren, amb una gran riquesa de detalls, la visió turística oficial d'aquella ciutat que s'enorgullia del seu caràcter urbà monumental i que celebrava el triomf del Modernisme.

.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €
Cost sense IVA : 17.79 €
Cost soci 16.89 €

El Derecho a la Ciudad

Frente a los efectos causados por el neoliberalismo, como la privatiz...

Frente a los efectos causados por el neoliberalismo, como la privatización de los espacios urbanos, el uso mercantil de la ciudad, el predominio de industrias y espacios mercantiles, se propone esta perspectiva política. Tomada por los intereses del capital, la ciudad dejó de pertenecer a la gente.

.

Cost sense IVA : 15.87 €
Cost soci 15.08 €

1001 Curiositats de Barcelona

En un racó del carrer Paradís hi ha una pedra de molí que recorda el ...

Català

En un racó del carrer Paradís hi ha una pedra de molí que recorda el cim del mont Tiber, el tudó on els romans de l'emperador August van començar a construir la ciutat que anomenarien Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino. D'ença fins aquí son moltes les anècdotes i curiositats que aquesta ciutat ha deixat.Llegint-les, el lector pot traçar un recorregut emocionant per la nostra història i d'aquesta manera entendre millor la realitat que ens envolta.

262 p:. Fot, B / N, 22,5 x 14,5 cm, tapa tova ..
.

Cost sense IVA : 18.17 €
Cost soci 17.26 €

Pequeños paraísos. El espiritu de los jardines.

En breves e intensos capítulos el autor ahonda en la construcción de ...

En breves e intensos capítulos el autor ahonda en la construcción de esas obras de arte vegetal que aún hoy nos osrprenden y admiran.

.

Cost sense IVA : 13.46 €
Cost soci 12.79 €

Nada es bello sin el azar.Quince episodios sobre pintura.

No hi ha cap lloc, lluny de casa, on em trobi més segur que en un mus...

No hi ha cap lloc, lluny de casa, on em trobi més segur que en un museu. Els museus són per a mi com una segona llar que em acull mentre passejo per les galeries plenes d'històries i de quadres.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

Barcelona Pam a Pam

Després de vint anys d'espera, arriba una edició actualitzada de la g...

Després de vint anys d'espera, arriba una edició actualitzada de la guia degana sobre Barcelona.Estoig amb el llibre Barcelona Pam a Pam i No perdre peu.

.

Cost sense IVA : 23.08 €
Cost soci 21.93 €

La furia de las imágenes, notas sobre la postfotografia.

Con su lucidez e irreverencia habituales, el autor nos advierte que h...

Con su lucidez e irreverencia habituales, el autor nos advierte que hemos perdido la soberanía sobre las imágenes y nos alienta a recuperarla.

.

Cost sense IVA : 18.75 €
Cost soci 17.81 €

Anecdotario de Barcelona

Este libro recoge treinta curiosidades de la ciudad de Barcelona, aco...

Este libro recoge treinta curiosidades de la ciudad de Barcelona, acompañadas de fantásticas ilustraciones.Ilustrado por Pep Brocal

.

Cost sense IVA : 17.31 €
Cost soci 16.44 €
Cost sense IVA : 23.94 €
Cost soci 22.74 €

MERCATS DE BARCELOAN SEGLE XIX

Es la historia dels dotze primers mercats barcelonins construits dura...

Text en catala

Es la historia dels dotze primers mercats barcelonins construits durant el segle XIX228pp.; Fot.; 23x23cm.; rustica;
.

Cost sense IVA : 22.12 €
Cost soci 21.01 €

La ciudad autosuficiente.Habitar en la sociedad de la información.

Internet ha canviat les nostres vides però encara no ha canviat les n...

Internet ha canviat les nostres vides però encara no ha canviat les nostres ciudades.Si al segle XX es van desenvolupar els assentaments humans seguint un model industrial i centralitzat, construïts a la velocitat de l'automòbil com a sistemes que consumien recursos que es produïen a qualsevol lloc del món, la societat de la informació impulsa una nova configuracion de les ciutats a partir d'un model distribuït que fomenta l'eficiència en el consum de recursos

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

100 Coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida.

Barcelona és una ciutat màgica i càlida, estimada per molts i descone...

Barcelona és una ciutat màgica i càlida, estimada per molts i desconeguda per altres.Un paradís bohemi i artístic , on la barreja de cultures i les ments excéntriques han donat lloc a un paisatge diferent i incomparable.

.

Cost sense IVA : 13.37 €
Cost soci 12.7 €

La casa a mida

Presenta divertidament les diverses motivacions que porten els ciutad...

Presenta divertidament les diverses motivacions que porten els ciutadans a voler tenir una casa pròpia i les seves reaccions al llarg de tot el procés.

.

Cost sense IVA : 13.46 €
Cost soci 12.79 €