Aficions - 204 llibres

Ordenar

El Derecho a la Ciudad

Frente a los efectos causados por el neoliberalismo, como la privatiz...

Frente a los efectos causados por el neoliberalismo, como la privatización de los espacios urbanos, el uso mercantil de la ciudad, el predominio de industrias y espacios mercantiles, se propone esta perspectiva política. Tomada por los intereses del capital, la ciudad dejó de pertenecer a la gente.

.

Cost sense IVA : 15.87 €
Cost soci 15.08 €

El guardià invisible

Text en català

Gairebé vint-i-quatre hores després del descobriment del cos nu d'un adolescent sinistrament col·locat al marge del riu Baztan, s'estableix la connexió amb l'assassinat d'una altra noia un mes abans. La inspectora d'homicidis, Amaia Salazar, dirigirà una investigació que la portarà als escenaris on va néixer, d'on sempre havia volgut escapar, i haurà de lluitar en dos fronts: trobar l'assassí que està espantant tot el poble i resoldre els seus temors personals i familiars.

480 p.; 23x15 cm; 726 g; rústica con solapas
.

Cost sense IVA : 17.79 €
Cost soci 16.9 €

Després del terratrèmol

Text en català

El 1995, dos fets van transformar el paisatge físic i social del Japó: al gener, el terratrèmol de Kobe, que va destrossar milers de vides, i al març, l'atac amb gas enverinat al metro de Tòquio en hora punta. Arran d'aquestes dues tragèdies, Haruki Murakami va abandonar la seva vida a l'estranger i va tornar a casa perquè no podia desentendre's del patiment del seu país.El terratrèmol va motivar aquest recull de relats que teniu a les mans: sis històries que narren les vides trasbalsades d'uns personatges que s'enfronten amb esdeveniments tan surreals com creïbles i que lluiten per tirar endavant en una situació extrema. El terratrèmol mateix és el personatge més esfereïdor del llibre; apareix i desapareix de manera imperceptible però colpeix les vides d'aquests personatges desemparats. El mal terrible, visible a tot arreu, és en realitat menys extrem que el crit inconsolable d'una nació ferida per sempre, una experiència en la qual Murakami descobreix moltes veritats sobre la compassió, el coratge i la natura del sofriment humà.

160 p.; 23x15 cm; 246 g; rústica con solapas
.

Cost sense IVA : 16.35 €
Cost soci 15.53 €

Làmina "Casa Batlló"

Casa Batlló de costat.

Casa Batlló de costat.

.

Cost sense IVA : 32.61 €
Cost soci 25.0 €

Barcelona

¿Cuán cosmopolita, elegante, sutil, comprometida e influyente puede s...

¿Cuán cosmopolita, elegante, sutil, comprometida e influyente puede ser Barcelona? Cerca de 300 fotografías, desde el siglo XIX hasta la actualidad dan respuesta a esta pregunta, en un recorrido que muestra por qué Barcelona proyecta una imagen tan atractiva al mundo.

.

Cost sense IVA : 47.12 €
Cost soci 44.76 €

Barcelona supermodelo

Ciutat Vella desde 1979, cuando se celebraron las primeras elecciones...

text en castella

Ciutat Vella desde 1979, cuando se celebraron las primeras elecciones democráticas en España, hasta 2011, cuando, después de treinta y dos años en el gobierno municipal, el partido socialista perdió las elecciones. Se trata del relato de un proceso irrepetible construido a partir de las operaciones llevadas a cabo en el centro histórico de la ciudada nivel político, social y arquitectónico en un momento marcado por la inmigración, el turismo y la globalizació

.

Cost sense IVA : 23.08 €
Cost soci 21.93 €
Cost sense IVA : 17.79 €
Cost soci 16.89 €

Barcelona 1910 postals de B. y P.

En els anys del tombant del 1910,Barcelona era una ciutat en plena eb...

En els anys del tombant del 1910,Barcelona era una ciutat en plena ebullició urbanística, amb l'obertura de noves avingudes dins de la trama medieval del centre històric i també d'expansió pels nous barris residencials de l'Eixample.Els barcelonins es trobaven a les portes d'un dels períodes de major creixement econòmic i, alhora, d'especulació política i urbana, coincidint amb la Primera Guerra Mundial. Les postals B. y P. mostren, amb una gran riquesa de detalls, la visió turística oficial d'aquella ciutat que s'enorgullia del seu caràcter urbà monumental i que celebrava el triomf del Modernisme.

.

Cost sense IVA : 27.88 €
Cost soci 26.49 €

1001 Curiositats de Barcelona

En un racó del carrer Paradís hi ha una pedra de molí que recorda el ...

Català

En un racó del carrer Paradís hi ha una pedra de molí que recorda el cim del mont Tiber, el tudó on els romans de l'emperador August van començar a construir la ciutat que anomenarien Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino. D'ença fins aquí son moltes les anècdotes i curiositats que aquesta ciutat ha deixat.Llegint-les, el lector pot traçar un recorregut emocionant per la nostra història i d'aquesta manera entendre millor la realitat que ens envolta.

262 p:. Fot, B / N, 22,5 x 14,5 cm, tapa tova ..
.

Cost sense IVA : 18.17 €
Cost soci 17.26 €

Barcelona Pam a Pam

Després de vint anys d'espera, arriba una edició actualitzada de la g...

Després de vint anys d'espera, arriba una edició actualitzada de la guia degana sobre Barcelona.Estoig amb el llibre Barcelona Pam a Pam i No perdre peu.

.

Cost sense IVA : 23.08 €
Cost soci 21.93 €

Nada es bello sin el azar.Quince episodios sobre pintura.

No hi ha cap lloc, lluny de casa, on em trobi més segur que en un mus...

No hi ha cap lloc, lluny de casa, on em trobi més segur que en un museu. Els museus són per a mi com una segona llar que em acull mentre passejo per les galeries plenes d'històries i de quadres.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.09 €

Anecdotario de Barcelona

Este libro recoge treinta curiosidades de la ciudad de Barcelona, aco...

Este libro recoge treinta curiosidades de la ciudad de Barcelona, acompañadas de fantásticas ilustraciones.Ilustrado por Pep Brocal

.

Cost sense IVA : 17.31 €
Cost soci 16.44 €
Cost sense IVA : 23.94 €
Cost soci 22.74 €

MERCATS DE BARCELOAN SEGLE XIX

Es la historia dels dotze primers mercats barcelonins construits dura...

Text en catala

Es la historia dels dotze primers mercats barcelonins construits durant el segle XIX228pp.; Fot.; 23x23cm.; rustica;
.

Cost sense IVA : 22.12 €
Cost soci 21.01 €

La ciudad autosuficiente.Habitar en la sociedad de la información.

Internet ha canviat les nostres vides però encara no ha canviat les n...

Internet ha canviat les nostres vides però encara no ha canviat les nostres ciudades.Si al segle XX es van desenvolupar els assentaments humans seguint un model industrial i centralitzat, construïts a la velocitat de l'automòbil com a sistemes que consumien recursos que es produïen a qualsevol lloc del món, la societat de la informació impulsa una nova configuracion de les ciutats a partir d'un model distribuït que fomenta l'eficiència en el consum de recursos

.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Barcelona, ciutat de llibres

La història que explica aquest llibre és una de les més belles de Bar...

La història que explica aquest llibre és una de les més belles de Barcelona i, pel seu enfocament, una de les més desconegudes i incisives.Parla sobre l'espai públic urbà, l'espai públic de relació i transformació social que la presència física dels llibres crea i potència. Una publicació que recull fotografies de biblioteques mòbils, parcs de lectura i fires de llibres historiques de la ciutat.

.

Cost sense IVA : 24.04 €
Cost soci 22.84 €

Sàpiens, una breu història de la humanitat

Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, Sàpiens. Una breu hist...

Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, Sàpiens. Una breu història de la humanitat posa en qüestió tot allò que sabíem sobre l'ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de la humanitat i ens permet connectar els fets del passat amb les preocupacions actuals.604 p.: b/n; 23,5x15,5 cm.; tapa dura
.

Cost sense IVA : 22.98 €
Cost soci 21.83 €

Barcelona desconeguda

Barcelona es presenta en aquest llibre mitjançant una selecciód d'ima...

Barcelona es presenta en aquest llibre mitjançant una selecciód d'imatges emblemàtiques del primer segle d'història de la capital catalana capturat per la fotografia, d'ençà del primer daguerreotipl l'any 1839 ?avui perdut fins a finals de la Guerra Civil, el 1939.Per les seves pàgines desfila la Barcelona de mitjan segle xix,les grans exposicions internacionals, la vida quotidiana delcentre històric i l'eclosió de l'Eixample monumental de la mà delsfotògrafs més prestigiosos de l'època.

.

Cost sense IVA : 21.15 €
Cost soci 20.1 €

Barcelona, una capital del fil: Fabra i Coats i el seu model de gestió, 1903-1936

Aquesta publicació ressegueix el procés de formació de la Compañía An...

Aquesta publicació ressegueix el procés de formació de la Compañía Anónima Hilaturas de Fabra y Coats i aprofundeix en la trajectòria del model de gestió empresarial que va adoptar des de la seva constitució el 1903 fins a l'any 1936.352 p.:il., b/n; 24,5x17 cm.; tapa dura
.

Cost sense IVA : 19.23 €
Cost soci 18.27 €

Dibuja Pinta e Imprime como los grandes artistas

Descobreix noves formes de crear art mitjançant tècniques enginyoses,...

Descobreix noves formes de crear art mitjançant tècniques enginyoses, interactives i inspiradoras.Juega amb els volums i els espais positius i negatius com feia Chillida. Crea estampats a l'estil de Klimt. Aprèn com Matisse arribar a dominar la tècnica del dibuix amb tisores. Experimenta amb les taques de tinta igual que Andy Warhol. Porta la teva llapis a passejar en l'esperit de Paul Klee; experimenta amb el color a l'estil de Joan Miró; o bé crea la teva pròpia obra de inspiració surrealista com Dalí. En un obrir i tancar d'ulls, aprendràs a pintar com un gran artista.

.

Cost sense IVA : 18.75 €
Cost soci 17.82 €

Paseos por Berlín

Nadie ha comprendido tan profundamente la filosofia del flâneur como ...

Nadie ha comprendido tan profundamente la filosofia del flâneur como Hessel.De hecho, Hessel no describe sino que narra verdaderamente cada paseo. Más aún: cuenta lo que la ciudad le ha permitido escuchar.Éste es un libro absolutamente épico. Walter Benjamin

.

Cost sense IVA : 18.75 €
Cost soci 17.81 €

La furia de las imágenes, notas sobre la postfotografia.

Con su lucidez e irreverencia habituales, el autor nos advierte que h...

Con su lucidez e irreverencia habituales, el autor nos advierte que hemos perdido la soberanía sobre las imágenes y nos alienta a recuperarla.

.

Cost sense IVA : 18.75 €
Cost soci 17.81 €

25 plans romàntics a Barcelona

Convida a trobar, a prop de casa, els espais i els ambients per gaudi...

Convida a trobar, a prop de casa, els espais i els ambients per gaudir en parella. Amb dades pràctiques, consells i tota mena de pistes per descobrir els millors escenaris de la ciutat on dedicar-se en cos i ànima a celebrar l'amor sense caure en els tòpics.226 p.: il., b/n; 23x15 cm.; rústica
.

Cost sense IVA : 16.3 €
Cost soci 15.49 €