Cava - 37 productes.

Cost sense IVA : 2.73 €
Cost soci 2.17 €

Brut Nature Llopart

Un dels primers brut nature elaborats al nostre país, consolidat com ...

Un dels primers brut nature elaborats al nostre país, consolidat com un gran clàssic. Color groc-palla, pàl·lid i molt brillant. Bombolla fina i constant. Aroma molt net, amb un equilibri perfecte de les subtils notes afruitades amb els delicats tons terciaris d'envelliment. En la boca és lleuger i fi, completament sec, suau i amb agradables matisos de criança. DO Penedès. Es ven en caixes de 6 unitats.

.

Cost sense IVA : 9.79 €
Cost soci 9.3 €

Integral Brut Nature Llopart

Cava color groc-palla amb pàl·lids reflexos verdosos. Bombolla fina i...

Cava color groc-palla amb pàl·lids reflexos verdosos. Bombolla fina i constant. En boca és lleuger i suau, molt fresc i amb nervi. És un cava especialment idoni per prendre sol, com a aperitiu i per acompanyar plats lleugers. DO Penedès. Es ven en caixes de 6 unitats.

.

Cost sense IVA : 11.0 €
Cost soci 10.45 €

Imperial Brut Llopart

Un gran reserva per als amants dels caves envellits i evolucionats. "...

Un gran reserva per als amants dels caves envellits i evolucionats. "Coupage"amb la incorporació d'un 15% de ví base de reserva. Color groc-or, amb brillants reflexes daurats. Bombolles molt fines. Gust persistent i amb caràcter. DO Penedès. Es ven en caixes de 6 unitats.

.

Cost sense IVA : 13.1 €
Cost soci 12.54 €

Brut Leopardi Llopart

Cava de "vintage". Color daurat pàl·lid, molt brillant. Bombolla molt...

Cava de "vintage". Color daurat pàl·lid, molt brillant. Bombolla molt fina. Gust equilibrat, sec i suau amb exquisits tons de prolongat envelliment. Reiteradament reconegut com un cava excepcional per les principals guies de vins i pels tastavins més prestigiosos. DO Penedès. Es ven en caixes de 6 unitats.

Cava de "vintage", seleccionant els 4 vins monovarietals més destacats per la seva elegància i per el seu potencial evolutiu. Color daurat pàl·lid, molt brillant. Bombolla molt fina, que forma un bonic rosari. Aroma complex, amb elegants notes especiades. Gust equilibrat, sec i suau, delicadament saborós i amb exquisits tons de prolongat envelliment.
.

Cost sense IVA : 17.48 €
Cost soci 16.52 €

Rosé Brut Llopart

Color rosa-cirera, molt brillant. Aroma afruitada on dominen els tons...

Color rosa-cirera, molt brillant. Aroma afruitada on dominen els tons varietals de fruits del bosc i delicats tanins. En boca penetra potent. DO Penedès. Es ven en caixes de 6 unitats.

.

Cost sense IVA : 9.79 €
Cost soci 9.24 €

Estoig de Brut Leopardi+Imperial Brut Llopart

Estoig Metàl·lic

Estoig Metàl·lic

.

Cost sense IVA : 37.19 €
Cost soci 35.3 €.

Cost sense IVA : 13.32 €
Cost soci 11.99 €

Bomboles de llimona

Efervescència àcida de bicarbonat a la llimona coberta amb xocolata n...

Efervescència àcida de bicarbonat a la llimona coberta amb xocolata negra. Una sensació especial per a disfrutar de la xocolata; ideal per a una bona digestió. Es presenta en caixa de 8 unitats.

.

Cost sense IVA : 6.36 €
Cost soci 4.67 €

Torró de xocolata negra, ametlla i taronja.

Torró de Xocolata Negra amb ametlla i taronja 200g

Torró de Xocolata Negra amb ametlla i taronja 200g

.

Cost sense IVA : 7.27 €
Cost soci 7.0 €

Torró de xocolata amb llet amb ametlla i cafè.

Torró de Xocolata amb Llet amb ametlla i cafè 200g

Torró de Xocolata amb Llet amb ametlla i cafè 200g

.

Cost sense IVA : 7.27 €
Cost soci 7.0 €

Torró de xocolata negra amb sèsam i llimona

Torró de Xocolata Negra amb sèsam i llimona 200g

Torró de Xocolata Negra amb sèsam i llimona 200g

.

Cost sense IVA : 7.27 €
Cost soci 7.0 €

ET MEREIXES UN 20!!

Casa Graupera fa 20 anys que dissenya un torró. Et mereixes un 20, és...

Casa Graupera fa 20 anys que dissenya un torró. Et mereixes un 20, és la nostra última creació, un torró energètic en forma de petit lingot d'or, atrevit i fort de gust pretén omplir de vitalitat i felicitat a qui el tasti. Un torró de trufa negra combinada amb massapà integral, Pacharan de Navarra i endrines, tot plegat recobert amb cobertura negra i un petit detall d'or.

.

Cost sense IVA : 9.92 €
Cost soci 9.72 €

Neules fetes a mà

La millor Neula del mercat, fetes una a una amb especial dedicació i ...

La millor Neula del mercat, fetes una a una amb especial dedicació i amb una passió desenfrenada per la qualitat, ideals per prendre amb cava i per sucar-les dins la copa. Presentades en bossetes de 5 unitats per tal de que les pugueu anar consumint al vostre ritme i sempre estiguin com acabades de fer

.

Cost sense IVA : 13.22 €
Cost soci 12.7 €

Joia Gastronòmica de xocolata blanca, iogurt i llimona.

La quarta generació de Casa Graupera amb el seu esperit creador ha a...

La quarta generació de Casa Graupera amb el seu esperit creador ha aconseguit transformar una de les postres més antigues de la mediterrània "la Neula" donant-li diferents formes i farcint-la, convertint-la així en un "Bombó cruixent" al que han batejat pels seus excel·lents ingredients i pels seu procés manual de confecció com a Joies Gastronòmiques; cada una atresora un cor de xocolata amb iogurt i fruites. Fetes a mà ..., una a una... Naturals, sense conservants, additius, ni conservants. Són ideals per menjar en tot moment i sorprenents si les poses uns minuts al forn prèviament escalfat a 100ºC.

.

Cost sense IVA : 5.7 €
Cost soci 5.67 €

Joia gastronòmica de xocolata blanca i fruites del bosc.

La quarta generació de Casa Graupera amb el seuesperit creador ha ac...

La quarta generació de Casa Graupera amb el seuesperit creador ha aconseguit transformar una de les postres més antigues de la mediterrània "la Neula" donant-li diferents formes i farcint-la, convertint-laaixí en un "Bombó cruixent" al que han batejat pels seus excel·lents ingredients i pels seu procés manual de confecció com a Joies Gastronòmiques. nservants, additius, ni conservants. Són ideals per menjar en tot moment i sorprenents si les poses uns minuts al forn prèviament escalfat a 100ºC.

.

Cost sense IVA : 5.7 €
Cost soci 5.28 €

Xocolatines "Aynouse"

Barreja de pastes pures de cacau de diferents orígens, sucre de canya...

Barreja de pastes pures de cacau de diferents orígens, sucre de canya sense refinar, fruita seca de les comarques de Tarragona, confitures del país, cafè de torrefactors artesans i llet en pols. Les peculiaritats d' aquesta xocolata, són una textura terrosa, ja que no refinem la xocolata. Apte per a celíacs.

.

Cost sense IVA : 2.52 €
Cost soci 1.5 €

Xocolates "Aynouse"

Barreja de pastes pures de cacau de diferents orígens, sucre de canya...

Barreja de pastes pures de cacau de diferents orígens, sucre de canya sense refinar, fruita seca de les comarques de Tarragona, confitures del país, cafè de torrefactors artesans i llet en pols. Les peculiaritats d' aquesta xocolata, són una textura terrosa, ja que no refinem la xocolata, un intens sabor i aroma a cacao, producte de no utilitzar cap aroma afegit. Només mantenint aquesta filosofia es pot elaborar una xocolata completament natural.Apte per a celíacs.

.

Cost sense IVA : 5.45 €
Cost soci 3.5 €

Sardinillas "Marisol"

Conserves d'altíssima qualitat elaborades artesanalment i destinades ...

Conserves d'altíssima qualitat elaborades artesanalment i destinades per gaudir d'un excel·lent vermut.

.

Cost sense IVA : 3.97 €
Cost soci 3.75 €

Salsa "Pago". Matís

Condiment concentrat d'espècies. Recepta catalana de 1520. Era una ba...

Condiment concentrat d'espècies. Recepta catalana de 1520. Era una barreja d'espècies a la manera d'un curri que servia per condimentar plats de carn. Es pot utilitzar com a condiment sobre qualsevol carn a la brasa o rostida. També dóna un toc aromàtic a sopes, fideus, fruites o postres làcties, especialment al iogurt.

.

Cost sense IVA : 7.5 €
Cost soci 6.25 €

Sardines 'Marisol'

Conserves d'altíssima calidad elaborades artesanalment i destinades p...

Conserves d'altíssima calidad elaborades artesanalment i destinades per Gaudir d'1 Excel·lent vermut.

.

Cost sense IVA : 4.23 €
Cost soci 2.75 €

PROG.SIF

PROG.SIF

PROG.SIF

.

Cost sense IVA : 6.69 €
Cost soci 4.29 €

Turrró "La fábrica"

D'ametlla i avellana. L'elaboració es fa torrant i triturant els frui...

D'ametlla i avellana. L'elaboració es fa torrant i triturant els fruits secs i cuinant-los a baixa temperatura amb la resta d'ingredients, garantint l'essència dels seus nutrients, vitamines, minerals, etc. Fet amb Panela, el sucre més pur, natural i artesà, sense blanquejar i sense refinar. Tableta de 200 g.

.

Cost sense IVA : 9.09 €
Cost soci 8.0 €

Turró "La Fábrica"

D'ametlla i avellana. L'elaboració es fa torrant i triturant els frui...

D'ametlla i avellana. L'elaboració es fa torrant i triturant els fruits secs i cuinant-los a baixa temperatura amb la amb la resta d'ingredients, garantint l'essència dels seus nutrients, vitamines, minerals, etc. Fet amb Panela, el sucre més pur, natural i artesà, sense blanquejar i sense refinar. Tableta de 50 g.

.

Cost sense IVA : 5.45 €
Cost soci 3.74 €